Testimoni

Saya sudah lama mengamalkan susu kambing faa-iz dan ia sememangnya baik untuk kesihatan..sangat senang berurusan dengan Pn Shima..whatspp dia memang cepat dia balas..stok pun sentiasa ada sebab Pn Shima ada 6 pejabat mengendalikan susu kambing faa-iz..alhamdulillah….

Seronok bila dah start minum susu kambing faa-iz. Pagi2 pun badan ringan jer nak bangun. Tenaga kita sampai malam. Alhamdulillah.

Dulu saya hampir kena kencing manis. Lepas amalkan susu kambing faa-iz ini alhamdulillah gula dalam badan turun jadi normal kembali.

Nak tidur malam dulu memang susah. Saya tak tahu nak buat apa. Selepas saya minum susu kambing faa-iz ini, alhamdulillah senang tidur malam.

Saya sebelum ini susah nak bersenam sebab masalah jantung. Start saya minum susu kambing faa-iz, saya dah boleh mula bersenam, alhamdulillah.

Sekarang saya pagi2 mesti berak lepas sarapan. Susu kambing faa-iz membantu badan saya hadam makanan yang saya makan, alhamdulillah.

Saya dulu dah nak kena penyakit jantung tapi lepas minum susu kambing faa-iz ini alhamdulillah, saya check jantung dah normal, takde darah beku.

Saya belum ada penyakit apa-apa lagi tapi suka minum susu kambing faa-iz. Sedap dan setakat ini badan saya sihat macam biasa, alhamdulillah.

Saya selalu risau kolestrol badan saya sebab dulu selalu minum susu lembu. Lepas minum susu kambing faa-iz ini sy check kolestrol turun, alhamdulillah.

Sebelum ini bangun pagi tulang belakang saya memang sakit. Dah lama-lama saya minum susu kambing faa-iz alhamdulillah, tak sakit tulang lagi.

Dulu badan saya cepat penat, buat keje sikit pun dan lembik. Lepas saya minum susu kambing faa-iz pagi2, badan segar sampai malam, alhamdulillah.

Pejabat Pasir Gudang HQ:

No. 5 Jalan 9/9, Perjiranan 9 Taman Air Biru, 81700 Pasir Gudang, Johor. (Bersebelahan Poliklinik Penawar)

Pejabat Taman Scientex:

No. 36A Jalan Belatuk 3, Taman Scientex, 81700 Pasir Gudang, Johor. (Cawangan Terbaru)

Pejabat Kota Masai:

No 15 Jalan Mangga 1, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor. (Bersebelahan DGM motorsport)

Pejabat Tebrau:

No 4 Jalan Kencana Mas 1/2, Kawasan Perindustrian Tebrau 3 Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor. (Depan Puspakom Taman Daya)

Pejabat Kompleks Pasir Gudang:

L2-37 (Aras UTC) Kompleks Pusar Bandar Pasir Gudang, 81700 Pasir Gudang, Johor. (Cawangan Terbaru)

Pejabat Taman Rinting:

B-05 Mydin Mall Taman Rinting, 81750 Masai, Johor. (Cawangan Terbaru)